profi, gyors, költséghatékony

Az Aplomb csoport szolgáltatásainak referenciái

Az alábbiakban szeretnénk egy-egy szolgáltatásunkkal kapcsolatos referenciaprojektet megismertetni Önnel. A vállalatok személyi jogainak tiszteletben tartása okán a megrendelő cégeket nem nevezzük meg, de kérésre szívesen szolgálunk további információval egy-egy projektet illetően.
Magyarország egyik legnagyobb, szakmai diákmunkák közvetítésére specializálódott iskolaszövetkezetének hosszú évek óta biztosítjuk és üzemeltetjük a felhő alapú informatikai környezetet. A több mint negyedévszázados múltú vállalat állományában országszerte 52 alkalmazott dolgozik, Budapest mellett több vidéki telephelyen, illetve távmunka lehetőséggel – ők évente 5000 diákkal és 700 partnerrel kapcsolódnak digitálisan, amihez az IT infrastruktúra folyamatos működése (beleértve a mindennapos rendszergazdai teendőket) elengedhetetlen.
INFORMATIKAI SZOLGÁLTATÁSOK – REFERENCIAPROJEKT

Teljes IT-infrastruktúra működtetése az egyik vezető iskolaszövetkezetnél

MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS – REFERENCIAPROJEKT

Teljes fejlesztői csapat összeállítása 3 hónap alatt

Partnerünk egy stratégiai átalakítás folytán új vállalatot hozott létre, amely számára egy teljes Scrum fejlesztői csapatot sikerült felállítanunk, mindössze három hónap leforgása alatt. Tettük ezt egy köztudottan hatalmas informatikus munkaerőhiánnyal küzdő helyzetben és úgy, hogy nem a legnépszerűbb programnyelvek egyikével lettünk megbízva. Partnerünk meglepődve konstatálta, hogy a megadott paramétereken belül pozíciónként több jelöltet is fel tudtunk vonultatni.
Adatelemző szakembereinkkel és rendszerünkkel hazánk egyik legnagyobb dohánynagykereskedelmi vállalatának szerteágazó adatmennyiségéből hoztunk létre a egy olyan könnyen olvasható és értelmezhető riportrendszert, amely egyrészről 100%-osan támogatja a cég kereskedelmi tevékenységeit, másrészről tényekre épülő segítséget ad a továbbfejlődés tervezési folyamataihoz.
POWER BI ADATELEMZÉS – REFERENCIAPROJEKT

Komplex adatelemzés Power BI-jal vezető dohánynagyker vállalatnak

SZOFTVERFEJLESZTÉS – REFERENCIAPROJEKT

Szoftverfejlesztés hazai villamosenergia szolgáltatónak

A hazai villamosenergiaszoltáltatás egyik mamutvállalatának több megoldással is könnyítettük mindennapi munkáját: fejlesztő csapatunk strukturálta a cég digitális állományait, majd gondoskodott annak WDMS rendszerbe történő automatizált betöltéséről, illetve a digitalizált eszközdokumentációk adattartalmának minőségellenőrzéséről. Aktívan részt vettünk a központosított publikációs és riportálási rendszer megvalósításában, és mindemellett intranet portálra vonatkozóan is koncepcióval szolgáltunk.
Átvállaltuk egy többmilliárd forintos árbevétellel rendelkező hazai vállalat pénzügyi és számviteli folyamatainak teljes menedzselését. A kiszervezésnek köszönhetően a cég teljes mértékben a core tevékenységére tud fókuszálni, amelynek köszönhetően árbevétele is ugrásszerűen megnövekedett.
PÉNZÜGYI-SZÁMVITELI SZOLGÁLTATÁS – REFERENCIAPROJEKT

Többmillárdos árbevételű vállalat pénzügyi folyamatainak teljes menedzselése

Profi, személyreszabott és költséghatékony megoldások az ön cégének